Of het nou gaat om ambtelijk activisme, studenten die staken vanwege de oorlog, of het songfestival; morele dilemma’s die spelen bij het werk dat communicatieprofessionals uitvoeren raken aan de actualiteit.

Een dilemma vraagt om een keuze. Welke kant ga je kiezen, wat ga je jouw organisatie adviseren?  Hoe blijf je dichtbij jezelf als je werkt met machten en krachten die niet alleen van invloed zijn op jouw organisatie, maar ook op jou?

Als je weet welke waarden voor jou en voor jouw organisatie belangrijk zijn, kun je je keuzes onderbouwd maken. Óók als je ze in een split-second moet nemen. Dan gebruik je je morele kompas.

Wat is jouw morele kompas? In deze sessie bieden we je concrete handvatten om steviger vanuit jezelf te opereren. We vertellen je niet wat de juiste keuze is, maar wel hoe je die kan je maken. Met overtuiging, vertrouwend op jouw morele kompas.

Socioloog Janine Harbers geeft jou de tools om jouw morele kompas te ontdekken en in te zetten. In een wereld in beweging laat jij je leiden door je morele kompas.

Deze sessie wordt aangeboden door Logeion partner: