Logeion. Het hart van het vak.

C-day wordt georganiseerd door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Logeion is een bloeiende vereniging met ruim 4.500 leden en wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie met een rijke traditie van 75 jaar vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak.

Logeion wil een inspirerend platform zijn voor álle communicatieprofessionals in Nederland. Een netwerk en thuishaven, voor vakgenoten die werken aan hun ontwikkeling. Logeion geeft richting en impulsen aan de voortdurende professionalisering van het communicatievak. We inspireren en faciliteren de beroepsgroep om steeds beter te worden. Daarnaast nemen we het voortouw in de positionering van het vak en de beroepsgroep. Samengevat staat Logeion voor drie kerntaken: professionalisering, programmering en positionering. Dit alles met één doel: bijdragen aan een sterk vak en een zelfbewuste beroepsgroep, met een herkenbaar profiel en een stevige positie.

Sluit je aan bij Logeion en word lid. Je maakt dan niet alleen deel uit van een landelijk netwerk van communicatieprofessionals, je kunt ook voor een aantrekkelijke ledenprijs naar workshops, seminars en masterclasses. Tevens ontvang je acht keer per jaar vakmagazine C gratis in je brievenbus. 

Ga naar www.logeion.nl voor meer informatie of word direct lid!