In de Griekse oudheid wisten ze het al. Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid. Maar ken jij jezelf wel door en door? En hoe zet je jouw eigenschappen in om succesvol(ler) te zijn in de adviezen die jij geeft als communicatieprofessional? Sluit aan bij ‘Een beter advies begint bij jezelf’, werk aan je eigen ‘gebruiksaanwijzing’ en leer hoe je daarmee jouw adviesrol versterkt.

Op basis van onze jarenlange ervaring als communicatieconsultants, weten wij inmiddels hoe je door jezelf te zijn en te blijven in trajecten veel meer invloed kunt uitoefenen op de voortgang van de communicatie. Hoe zorg je ervoor dat jouw ‘interne opdrachtgever’ zich naar jou voegt, in plaats van andersom? Onder begeleiding van de consultants van communicatieadviesbureau Future Communication train je tijdens deze workshop je ‘consultancy-mindset’.

Wat ga je leren?
Of je nu in vaste dienst bent of als ‘externe’ ingevlogen wordt voor een project, de ‘consultancy mindset’ helpt je altijd verder! Je signaleert makkelijker nieuwe kansen en houdt de regie op het communicatieproces. Het allerbelangrijkste; je brengt jezelf mee.

Tijdens deze interactieve workshop leer je niet alleen van de consultants van Future Communication, maar zeker ook van elkaar. We delen onze inzichten over de vaak complexe omgeving waarin je als adviseur je werk doet en ondersteunen dit met onderzoek en cijfers. Met veel voorbeelden uit de eigen praktijk en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw eigen gebruiksaanwijzing. Zo word je succesvoller als communicatieprofessional én houd je de energie in je werk.

Deze sessie wordt aangeboden door Logeion partner: