Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital marketing, ai, data & tech, cx,  communicatie en leiderschap & change door 100% vakexperts.

Babbage Company is al bijna 25 jaar de verbindende schakel in een hoogwaardig netwerk van marketing-, communicatie- en contentprofessionals. Of het nu gaat om executive search, werving & selectie, detachering, interim management, trainingen of projecten. Wij bieden onze partners full service dienstverlening en voor onze professionals zijn er volop mogelijkheden om ons netwerk of team te versterken. Zo zorgen we samen voor de beste match.

Yacht verbindt ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties. Zo maak je impact in een wereld die continu verandert en bouw je aan een succesvolle carrière. Met de ideale expertise, skills en mindset krijgen ambitieuze professionals zaken echt in beweging. Toon lef, stap uit je comfortzone en blijf tegelijkertijd dichtbij jezelf. Zo breng jij jezelf én organisaties vooruit.

LexisNexis is de internationale leverancier van juridische, regelgevende en zakelijke informatie die organisaties helpt bij het verbeteren van productiviteit en het nemen van de juiste beslissing. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen voor professionals in onder meer de media- en marketingindustrie.

Met de unieke (social) media monitoring en media analyse tools van LexisNexis zie je in één oogopslag wat er over jouw organisatie wordt gezegd en geschreven in print, online, social media, radio & TV. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om jouw boodschap aan klanten, relaties of partners te verfijnen en te verbeteren.

Communicatiemensen.nu is dé specialist in bemiddeling van communicatie-, marcom-, online en contentprofessionals. Wij staan voor onze dienstverlening: het bemiddelen van communicatieprofessionals door professionals. Onze recruiters hebben altijd een achtergrond in het communicatievak. Zo hebben wij kennis van het vakgebied en van de markt. En zorgen wij met onze expertise voor de perfecte match tussen jou als professional en de opdrachtgever. Dit doen we persoonlijk en we zijn altijd betrokken. Wij werken voor (semi) overheidsinstanties zoals provincies, gemeenten en waterschappen en opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Al 30 jaar creëren en bieden wij betekenisvol werk aan marketing- en communicatieprofessionals. Wat ons drijft is de grote wens om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ambities van mensen én organisaties. We combineren ons talent voor het werven en selecteren van professionals met uitstekende kennis van het vak, de markt én een groot netwerk.

Wij zijn een interim, advies en werving & selectie bureau en bestaan sinds 1991. Samen met nog 19 andere sterke merken werken we onder de vleugels van RGF Staffing The Netherlands, voorheen USG People. Ons moederbedrijf is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van human resources en staat bekend als regisseur van betekenisvol werk met de mens als basis. USG Marketing & Communications richt zich helemaal op de vakgebieden marketing en communicatie. Dat is ons specialisme!

Maak kennis
Maak vrijblijvend kennis met onze recruiters, talentspecialisten en accountmanagers. Samen met onze business consultants, ‘marcom’ professionals en vaste freelancers zijn ze dé oplossing voor overzichtelijke vragen of complexe uitdagingen. Steeds opnieuw benadrukken ze de relevantie en meerwaarde van het vak marketing en communicatie. Wij geloven dat het leven meer kleur en inhoud heeft als mensen naar elkaar luisteren en in gesprek blijven.

“Wat ons verbindt is de liefde voor het
marketing- en communicatievak en de wil om elke dag het
verschil te maken voor mensen én organisaties.
Dat doen we het liefst samen, betrokken en met lef!”

Ben je nieuwsgierig naar meer of heb je een vraag? Maak direct een afspraak via info@usgmarcom.nl  of kijk voor meer informatie op onze website www.usgmarcom.nl.

 

SchaalX helpt organisaties bij vernieuwing en versnelling in marketing, communicatie en digital. Onze kandidaten, digital traineeships en incompany trainingen dragen bij aan extra kennis en inzichten. Door inzet van professionals uit het netwerk van SchaalX en toegang tot de nieuwste (digitale) vakkennis, leveren we een bijdrage aan innovatie zodat organisaties sneller kunnen inspelen op de actualiteit.

Communicatie. Basis voor vertrouwen.

Tappan Communicatie is een van de grote allround communicatiebureaus in Nederland. We helpen overheden, publieke organisaties en dienst verleners om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren. Tappan blinkt uit in communicatie over ingewikkelde materie. Bijvoorbeeld nieuwe wetten of beleid, grote infrastructuurprojecten of financiële producten. Ingewikkelde vraagstukken dagen ons uit. Wij halen de kern boven: waar gaat het nu eigenlijk om? Onze oplossingen zijn vaak verrassend eenvoudig. En daardoor júist effectief.

Waarmakers.

Wij helpen organisaties bij veranderingen met impact op de leef- en werkomgeving van mensen. Met een vast team van ruim 70 collega’s én onze Future Flexpool, zijn wij het grootste bureau in Nederland dat gespecialiseerd is in interne en omgevingscommunicatie. Wij zijn van het denken en het doen. Geven strategisch advies en maken dat waar. Met onze kennis van communicatie, participatie en beïnvloeding zorgen we voor verbinding en beweging. Zodat veranderingen soepeler verlopen. Voor iedereen.