Wij zijn De Radiofabriek, hét productiehuis voor online radio en podcast.

Vanaf het Media Park in Hilversum verzorgen wij complete audioproducties en helpen bedrijven en organisaties om zo goed mogelijk hun verhaal te vertellen, in audio.

New Business Radio is dé zakenzender van Nederland!

Wij brengen 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Spant in Bussum! Voor iedere ontmoeting een podium

LIVE vanuit Spant!
Wij geloven in de kracht van live ontmoetingen. Elkaar in de ogen kijken. Elkaar de hand schudden. Elkaar een drankje aanbieden en samen proosten. Live ontstaan de ontmoetingen die raken, verbinden, veranderen en groei brengen. Voor jullie als organisaties en voor jou als mens. Daarvoor bieden wij het podium. Het bieden van dat podium gaat bij ons hand in hand met bewuste en duurzame keuzes. Ondernemen met impact, zo wordt dat tegenwoordig genoemd. We koesteren daarbij onze gasten, de maatschappij en de natuur.

Wie zijn wij?
Wij zijn trots op de unieke aanpak van Spant, waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. Om het culturele hart van Spant kloppend te houden is onze congres- en evenemententak van groot belang. Hiermee financieren we, samen met de gemeente Gooise Meren, onze theateractiviteiten en het lokale culturele podium. Dit doen we door jaarlijks circa 10% van onze totale omzet uit de congressen & evenementen rechtstreeks te investeren in deze culturele activiteiten. De bedrijven die bij ons hun congres of evenement organiseren helpen dus de nieuwe Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp, Racoon of Waylon in het zadel. Deze aanpak waarbij de ondernemers van een commercieel bedrijf het theater subsidiëren, is uniek in Nederland. Mooi verhaal toch?

Een bezoek aan Spant is 100% CO2 neutraal.
Ook zijn we trots op ons duurzame beleid. We waren in 2011 het eerste theater in Nederland die duurzaamheid serieus op de agenda zette. Inmiddels durven we te stellen dat Spant een van de koplopers is binnen de theater en evenementenbranche als het gaat om duurzaam ondernemen.

LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events. Wij zijn gespecialiseerd in (corporate) events waarin het overbrengen van een zakelijke en strategische boodschap het allerbelangrijkste is. Wij dragen zorg voor inhoud en rendement én voor een aantrekkelijke en altijd unieke vorm.

Dit doen we met hart en ziel, al meer dan 25 jaar, voor een groot aantal vooraanstaande bedrijven. Ons vakmanschap beweegt zich op de scheidslijnen van communicatie, marketing en vooral personeels- en transitiemanagement. Omdat we inmiddels jarenlange ervaring hebben in al deze disciplines, zijn wij voor onze opdrachtgevers gesprekspartner op het hoogste niveau.

Oprichter Nicoline van Straten ziet events als strategische interventies en gebruikt ze het liefst als waardevolle management tool bij veranderingen. Nicoline: “Mensen hun kracht laten ervaren is mijn grote ideaal. Bij LiveHouse laten we mensen bewegen in een richting die ze wellicht niet kenden of ambieerden, maar uiteindelijk wel als waardevol zien. Het is fascinerend om met een designteam gestalte te geven aan dat proces.” Ze zoekt graag naar harmonie, balans en spannende combinaties.

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

‘Live’ congressen en events verslaan, On The Spot: dat doen wij. Met ervaren journalisten, vormgevers, filmmakers, vloggers, illustratoren, infographicmakers en fotografen. Met zoveel mogelijk deelnemers gaan wij in gesprek over de inhoud, en maken nieuwe verbindingen. Niet zelden op het snijvlak van theater, beleving en communicatie. Het resultaat: prikkelende live updates op de dag zelf. En – binnen 24 uur  – een (digitaal) magazine, swipezine of timezine vol pakkende interviews, vlogs, foto’s, filmpjes, recensies en reacties ‘on the spot’. Wij smeden coalities, organiseren het ’toeval’ en ademen interactie. Van congresorganisatie tot -programmering, van sprekerstrainingen tot contentstrategie: ‘On the Spot’ zorgt voor meer impact.