LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events. Wij zijn gespecialiseerd in (corporate) events waarin het overbrengen van een zakelijke en strategische boodschap het allerbelangrijkste is. Wij dragen zorg voor inhoud en rendement én voor een aantrekkelijke en altijd unieke vorm.

Dit doen we met hart en ziel, al meer dan 25 jaar, voor een groot aantal vooraanstaande bedrijven. Ons vakmanschap beweegt zich op de scheidslijnen van communicatie, marketing en vooral personeels- en transitiemanagement. Omdat we inmiddels jarenlange ervaring hebben in al deze disciplines, zijn wij voor onze opdrachtgevers gesprekspartner op het hoogste niveau.

Oprichter Nicoline van Straten ziet events als strategische interventies en gebruikt ze het liefst als waardevolle management tool bij veranderingen. Nicoline: “Mensen hun kracht laten ervaren is mijn grote ideaal. Bij LiveHouse laten we mensen bewegen in een richting die ze wellicht niet kenden of ambieerden, maar uiteindelijk wel als waardevol zien. Het is fascinerend om met een designteam gestalte te geven aan dat proces.” Ze zoekt graag naar harmonie, balans en spannende combinaties.