Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer, bestsellerauteur en voormalig ’trainer van het jaar’. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Via trainingen, lezingen en masterclasses deelt ze haar expertise in het bouwen van sterke tribes, omgaan met verschil en verandering, en het bevorderen van inclusieve culturen in organisaties en leiderschap. Dit doet zij met passie en vastberadenheid, terwijl ze je aanmoedigt om je mening te uiten en dieper na te denken.

Tricky Tijden
In april 2024 verschijnt haar boek Tricky Tijden – laat je niet gek maken, waarin Jitske de menselijke reacties op ingrijpende veranderingen ontrafelt, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen: “Het zijn Tricky Tijden. De bestaande ordening staat ter discussie, het vertrouwde moeten we loslaten en grenzen worden ver­legd. Elke transformatie kent een turbulente tussentijd, een intrigerende transitiefase waar de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels. In deze verwarrende tijd verschuilen we ons graag achter schijnzekerheden en laten we ons te gemakkelijk verleiden door mooie beloftes”.

Jitske op C-day24
Wat betekenen veranderingen voor communicatie binnen én buiten organisaties? In welke verandering werk jij? En hoe kun je als communicatieprofessional extra van betekenis zijn in deze ‘tricky tijden’? Ontdek het allemaal op C-day!