Animatie van hoe het gebouw van NBC Congrescentrum eruit ziet.

Wat leuk dat je komt!
C-day24 vindt plaatst in het NBC Congrescentrum. Vanaf 08:30 uur ben je welkom voor een krantje, croissantje en kopje koffie of thee. Het plenaire programma start om 10.00 uur.

Hieronder vind je de adresgegevens van de locatie.

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Tip! Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor registratie.

Kom je met de auto?
Het NBC Congrescentrum is centraal gelegen net buiten de stadsgrenzen van Utrecht vlakbij de A2, A12 en A27. Je bent vanaf de snelweg binnen een paar minuten bij het NBC. Op het parkeerterrein rondom de locatie bevinden zich 1.300 gratis parkeerplaatsen en 25 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps.

Reis je met het OV?
Het NBC is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er binnen ongeveer 15 tot 20 minuten. Loop vanuit het station naar de tramhaltes op het Jaarbeursplein. Neem tram 20 richting Nieuwegein-Zuid of tram 21 IJsselstein Zuid en stap uit bij de halte Zuilenstein. Vanaf deze halte is het 2 minuten lopen naar de locatie. Plan je route via 9292.nl.

Toegankelijkheid
Het NBC is toegankelijk voor mindervaliden. Zo zijn alle ruimtes met een lift bereikbaar, er zijn geen drempels of smalle doorgangen.