Podium van de Kunst

Zoals de beroemde Ierse toneelschrijver George Bernard Shaw ooit opmerkte: “The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place”. Communicatie is meer dan informatie overbrengen, het gaat om verbinding maken met je publiek. Maar hoe objectief zijn wij om te beoordelen of dit gelukt is?

Onze persoonlijke voorkeuren, percepties, overtuigingen en ervaringen hebben een grote invloed op hoe we dingen beleven en hoe we communiceren. Om effectief te communiceren is inzicht nodig in de complexiteit van menselijk gedrag, taal, cultuur en technologie. Een communicatieprofessional moet in staat zijn inzichten te halen uit verschillende disciplines, van psychologie en sociologie tot filosofie, linguïstiek en geschiedenis, om boodschappen te creëren die resoneren met diverse doelgroepen.

Deze presentatie neemt je mee op een multidisciplinaire reis door de wereld van communicatie. Dit zal je helpen om te reflecteren op je eigen referentiekaders over het vakgebied en je praktische handvatten geven om impactvol te communiceren.

Deze sessie wordt aangeboden door Logeion partner