Foyer 3 (beneden)

Hoe houd je tijdens verandering en innovatie de verbinding met elkaar? Tijdens deze workshop krijg je een introductie in de wereld van de gezichtstaal, en waarom deze zo belangrijk is in tijden van verandering.

Wat is gezichtstaal? Je gezicht spreekt en vertelt: the good, the bad én the ugly. Komt het er verbaal niet uit, non-verbaal wel. En dan vooral via de ogen. Het geheim zit ‘m in de blik en hoe die reageert met kleine beweginkjes. Als reactie op een situatie, op mensen, op spanning.

Ieder mens heeft een consistente set van repeterende microbewegingen in het gezicht. Deze microbewegingen vertellen een belangrijk verhaal. Met het lezen van de gezichtstaal:

  • Weet je wat je kunt doen om een gesprek positief te beïnvloeden;
  • Zie je de snelste weg naar verbinding met je gesprekspartner;
  • Ben je in staat op tijd te de-escaleren;
  • Is het verschuilen achter je verhaal, baard of botox niet meer mogelijk.

Inzicht in dit type non-verbaal gedrag maakt de wereld en de gesprekken leuker, beter en effectiever. Je kunt jezelf en de ander beter verstaan. Je communicatie wordt inclusiever en congruenter; jij verstaat de ander en de ander jou. Je wordt gehoord, gezien én begrepen.

Meld je aan voor deze workshop en leer met kleine (en soms ook confronterende …) oefeningen over gezichtstaal in het algemeen en die van jezelf in het bijzonder.

Deze sessie wordt verzorgd door Logeion partner