Podium 9

Welkom bij FutureLabs! In deze praktische workshop ervaar je in één uur hoe je AI-technologie kunt benutten om jouw workflow te stroomlijnen, je aanpak te optimaliseren en resultaten te maximaliseren. 

Ben je klaar om jouw potentieel als communicatieprofessional te maximaliseren? Daag jezelf uit, doe mee aan FutureLabs en maak van technologie jouw bondgenoot. Om op die manier van én met elkaar te leren, en relevant te blijven binnen je organisatie of voor opdrachtgevers.  

Ontdek hoe je de kracht van AI kan benutten en bereik jouw communicatiedoelen sneller, slimmer en efficiënter. Leer hoe je door het combineren van jouw communicatiekennis en -vaardigheden met ChatGPT nét die stap extra zet, net wat creatiever bent en zeker sneller. Van krachtenveldanalyse tot hyperpersonalisatie, een media-aanpak, communicatiestrategie of een creatief concept; ChatGPT kan veel, mits jij weet hoe je ermee om moet gaan. 

We dagen je uit en gaan in teams de strijd met elkaar aan. Kruip in de rol van ChatGPT-opdrachtgever en til met technologie als bondgenoot jouw productiviteit naar een hoger niveau. Doe je mee?

Voorbereiding voor deze workshop
Let op! Voor deze workshop heb je een account op ChatGPT nodig. Zorg dat je een account hebt (registreren kan hier) en dat je je inloggegevens bij de hand hebt.

Deze sessie wordt verzorgd door Logeion partner