Celia Noordegraaf is als bestuurslid van Logeion verantwoordelijk voor de portefeuille Wetenschap en Professionalisering. Samen met Logeion-hoogleraar Christian Burgers jaagt zij de verbinding tussen wetenschap en praktijk aan vanuit het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC).

Insteek van het CSC is de meest recente inzichten uit de wetenschap ten goede te laten komen aan de praktijk én vice versa. Vragen uit de praktijk leiden tot nieuw wetenschappelijk onderzoek.

Celia Noordegraaf studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook deed zij aan deze universiteit een master in strategische marketing. Tijdens haar loopbaan werkte zij onder andere als manager Marketing & Communicatie bij de Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool InHolland, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Roche Nederland. In december 2011 werd Celia door Logeion gekozen tot Communicatievrouw van het Jaar. De jury was met name te spreken over haar gave om met weinig middelen, op een innovatieve en creatieve manier, de verbinding te leggen tussen het ziekenhuis en de samenleving. Op dit moment werkt zij bij het UMC Utrecht als interim manager Merk & Marketing.