Het zijn bijzonder heftige en ingewikkelde tijden. Met grote opgaven die allemaal met elkaar te maken hebben en elkaar beïnvloeden. Oorlog in Oekraïne, klimaatverandering, afnemend vertrouwen in instituties, polarisatie op verschillende terreinen. Om maar een greep te doen uit de actualiteit. Dit raakt ons in de eerste plaats als mens. Maar raakt ons ook in onze rol als communicatieprofessional. Kan je door transparant te zijn vertrouwen terugwinnen? Kan communicatie bijdragen aan voorkomen van tweedeling(en) in de samenleving? Vaststaat dat het speelveld snel verandert, dat we deel uitmaken van de opgaven en dus ook bijdragen aan – de zoektocht naar – oplossingen. C-day22 op 23 juni in Spant! in Bussum staat helemaal in het teken van de communicatietrends die we gaan onthullen.

Deze trends helpen je de komende jaren bij het ordenen en duiden van de chaotische dagelijkse werkelijkheid. Maar ze zijn vooral een uitnodiging om na te blijven denken over het vak en de manier waarop je zelf het verschil maakt in je organisatie. Wat wordt jouw rol? Hoe kan jij het verschil maken?