Tijdens C-Week21 informeel in gesprek met vakgenoten? Ook daar is in voorzien! Op 22, 23 en 24 juni kan je namelijk tijdens je lunchpauze (12.00 – 13.00 uur) aanschuiven bij een informele sessie op Clubhouse. Je wandelt dan de digitale Communicatie Club binnen die is opgericht door Helen van den Oever, Lotte Willemsen, Peter Pors en Karine van den Noort. De sessies sluiten aan op de trends van Logeion. Benieuwd naar het programma van de lunchsessies?

Kijk hier voor de onderwerpen per dag en de links naar de Clubhouse rooms.

Initiatiefnemers C-Week op Clubhouse
Achter deze sessies zitten vier enthousiaste vakgenoten (en leden van Logeion) die de handen ineen hebben geslagen:

Helen van den Oever is directeur van CASE sinds 2009. Helen is vooral geboeid door de manier waarop je doelgroepen beter bereikt en betrekt bij je merk. Met haar bureau adviseert ze bedrijven, brancheorganisaties, overheden, zorgorganisaties en het onderwijs over hun positionering en (marketing)communicatie.

Peter Pors is oprichter van PDR strategie en communicatie en PR Academy. Ooit gestart bij Interpolis en kwam erachter dat communicatie altijd glashelder moet zijn om mensen mee te nemen in ambities. Nu adviseert zijn adviesbureau overheden, bedrijven, NGO’s en belangenorganisaties bij communicatievraagstukken voor een duurzame leefomgeving.

Lotte Willemsen is lector Communication in the Networked Society bij Creating010 (PhD, Universiteit van Amsterdam, 2013). Samen met haar onderzoeksgroep doet ze onderzoek naar de vraag hoe de samenleving, mensen en organisaties die hier onderdeel van zijn, kan digitaliseren met behoud van de menselijke maat. Waarbij de rol van communicatie een belangrijke rol speelt.

Karine van den Noort is oprichter/eigenaar van het ondernemende bureau De Communicatie Experts en van De Communicatie Podcast (waarin ze bekende sprekers en experts interviewt.) Rode draad in alles wat ze doet is organisaties helpen om effectief te communiceren, zodat ze een blijvende verandering realiseren.

Helen, Peter en Lotte verzorgen ieder een sessie samen met hun panel en Karine modereert alle sessies. Ze zien ernaar uit om jullie te spreken. Registreer je nu vast bij de Communicatie Club om niks te missen. Tot dan!

Tip! Sinds kort is Clubhouse zowel voor iOS als Android beschikbaar. Invite of wat hulp nodig bij Clubhouse? Dan kan je terecht bij Karine: karine@decommunicatieexperts.nl